FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Index  
Ajutor  
LogIn  
deveniti partener gazduire web

Deveniti partener hosting

Oferim comisionul de 15% nu numai pentru vanzarea initiala, ci si pentru toate vanzarile ulterioare realizate de 123Host.Ro cu clientii adusi (reinoire contracte si comenzi noi de hosting).

Dorim sa realizam parteneriate durabile si motivante pentru intermedierea vanzarilor serviciilor de gazduire web, in special cu firme din domeniul designului web, dar si cu firme care isi desfasoara activitatea in domenii conexe (IT, publicitate...etc).

Comisionul nu se acorda la serviciile de inregistrare a domeniilor deoarece aceasta activitate, in cazul nostru, este practic cu adaos zero. Totusi, pentru comenzi mari va rugam sa ne contactati.

Comisionul se acorda chiar daca dvs. nu faceti nimic. Adica daca clientul adus de dvs. isi reinoieste singur contractul de gazduire sau daca comanda singur alte servicii de gazduire folosind acelasi cont de client, in contul dvs. vor intra comisioanele aferente de 15%.

Cum incepem colaborarea?
1. Dvs. ne trimiteti prin email la adresa office@nexusmedia.ro o copie dupa CIF, un mesaj din care sa reiasa intentia dvs. de colaborare si o adresa de email la care urmeaza sa va contactam.
2. Noi va setam un cont de colaborator si va transmitem datele de conectare.
3. Dvs. va logati si completati restul de date necesare colaborarii (banca, adresa...etc) si confirmati ca sunteti de acord cu termenii contractului de colaborare. In acest moment sistemul va genera un ID pentru contul dvs.

Cum decurge colaborarea?
 • Simplu si transparent. Adaugati comenzi pe site in numele clientilor dvs. si la rubrica ID Consultant completati ID-ul alocat contului dvs.
 • O comanda introdusa va genera venit pentru dvs. abia dupa 30 de zile de la plata serviciilor de catre clientul dvs. Aceasta deoarece clientul are la dispozitie o garantie de 30 de zile pentru a cere, fara explicatii, anularea comenzii si banii inapoi.
 • La evidenta balantei de venituri / plati pentru parteneriatul nostru aveti acces online, prin accesarea contului de colaborator. Ori de cate ori veti obtine un venit sau vi se va opera o plata veti fi anuntat si prin email.
 • Plata se va face dupa ce veti acumula in cont un sold mai mare de 100 RON si bineinteles in urma emiterii de catre dvs. catre noi a unei facturi. Factura se va face in prima zi din luna, pentru veniturile acumulate in luna anterioara sau in lunile anterioare.
 • Gratuit va oferim hosting pentru propriul dvs. site de WebDesign.

  Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.
  Mult succes!

 • Vedeti toate articolele
  Simple
  detalii 1.17 €
  Comanda acum Hosting - Simple Plan
  Fine
  detalii 1.94 €
  Comanda acum Hosting - Fine Plan
  Business
  detalii 4.21 €
  Comanda acum Hosting - Business Plan
  Advanced
  detalii 7.28 €
  Comanda acum Hosting - Advanced Plan
  Logo`s
    Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro